Yrittämisen kehittämispalvelut

Yritysten kehittämispalvelut

Yritysten kehittämispalvelut

Sinksi Oy toimii asiantuntijayrityksenä erilaisissa kehittämisprojekteissa. Autamme kehittämään yrityksesi liiketoimintaa ja parantamaan IT-kyvykkyyttä. Meiltä löytyy kymmenien vuosien kokemus yritysten sisäisen laskennan kehittämisestä. Yhteistyö meidän kanssamme erilaisissa tietotekniikkahankkeissa takaa yritykselle maksimaalisen hyödyn ja ammattitaitoisen otteen.

/

Yritysten kehittämispalvelut

Lue lisää Elinkeino- liikenne- ja ympäristökeskuksen verkkosivuilta.

Kehittämispalvelut tiivistettynä

Yrityksellesi hyvät eväät eteenpäin

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla tuetaan pk-yritysten kasvua, uudistumista, kansainvälistymistä sekä työllisyyttä. Palveluja hyödyntämällä yrityksesi saa hyvät eväät menestykseen muuttuvassa maailmassa.

Yritysten kehittämispalvelut koostuvat kartoituksesta, nykytila-analyysista, konsultointi- ja koulutuspalveluista, sekä muista yrityspalveluista, joihin kuuluu mm. rahoitus ja TE-palvelut.

Kokonaisvaltaista kehittämistä sujuvalla tavalla

Tavoitteellinen ja tehokas yrityksen kehittäminen tarvitsee lähtökohdakseen vahvan näkemyksen yrityksen nykytilasta ja suunnasta, joiden pohjalta luodaan konkreettinen, räätälöity kehittämissuunnitelma. Palveluprosessissa autamme sinua löytämään liiketoimintasi tärkeät kehittämiskohteet ja hyödyntämään tehokkaasti asiantuntijapalveluita. Kaikki yhdestä paikasta, samassa prosessissa ja nopeasti.

Konsultointi- ja koulutuspalvelut huippuasiantuntijoilta

Palveluiden toteuttajiksi on valjastettu maan parhaat voimat. Koulutuksen ja konsultoinnin asiantuntijoilla on korkea koulutus- ja osaamistaso sekä erinomainen kokemus alalta. Tämä takaa yrityksellesi huipputason palvelut, missä tahansa yrityksesi sijaitseekaan.

Yritysten kehittämispalvelut