NetBaron

Taloushallinnon ohjelmistot pilvipalveluna

Lue lisää NetBaronista

Jälleenmyyjä, koulutus ja käyttöönotto 

NetBaron® on pilvipalveluna internetselaimella toimiva ja käyttöjärjestelmästä riippumaton sähköisen liiketoiminnan sovelluskokonaisuus. Se tuo automatiikan ja tietotekniikan tuomat edut ja säästöt organisaation ydinliiketoimintaan.

NetBaron® kattaa sähköisen liiketoiminnan kaikki osa-alueet kuten myynninohjaus ja asiakashallinta, tuotannonohjaus ja logistiikka, henkilöstö- ja taloushallinto. Ohjaa tehokkaasti toimintoja ja automatisoi toistuvat toimet sekä integroi NetBaroniin® muut ulkoiset järjestelmät kuten verkkokauppa tai ajanvarausjärjestelmä. Tieto, käyttäjät ja toiminnot ovat kaikki samassa sovellusympäristössä eli syötetty tieto on reaaliaikaisesti kaikkien käyttäjien ulottuvilla missä tahansa.

Sinksi Oy toimii Netbaronin jälleenmyyjänä sekä kouluttajana. Meiltä myös käyttöönottopalvelut.

Tarjoamme NetBaron® ohjelmistot asiakkaillemme räätälöityyn hintaan!

NetBaronin vahvuudet

MUKAUTUVA JA REAALIAIKAINEN

Tieto sovellusten välillä siirtyy reaaliajassa. Sovellusperhe mukautuu täysin organisaation tarpeisiin sekä sovellus- että käyttäjätasoilla. Sovelluksia voidaan ottaa käyttöön yksittäin tai paketteina ja myöhemmin täydentää tarpeiden muuttuessa.

KIELIVERSIOT JA VALUUTAT

Sovellusperhe käsittelee ulkomaan valuuttaa automaattisesti noutaen ajantasaiset kurssitiedot Euroopan keskuspankista (EKP). Sovellusperheen kieli on suomi, ruotsi tai englanti, myös muut kielet käännettävissä.

TURVALLISTA PILVIPALVELUA

Pilvipalveluna toimivan sovellusperheen käyttö ei vaadi ohjelmistojen asennuksia, päivityksiä tai varmuuskopiointeja. Tietoturva on varmistettu käyttämällä https://-rajapintaa ja salausavainta. Lisäksi käytetään kolmitasoista sisäänkirjautumista sekä tarvittaessa SMS-tunnistusta. Sovellusperheen ylläpito- ja päivityspalvelut sekä varmuuskopiointi kuuluvat palvelusopimukseen.

KOULUTUSTA JA TUKEA

Koulutussuunnitelma tehdään aina asiakaskohtaisesti, sillä valitut sovellukset ja koulutettavien tehtävät vaikuttavat koulutuksen sisältöön. Teemoitettuja yhteiskoulutuksia järjestetään useita kertoja vuodessa. Tukipalvelupaketteihin sisältyy yhden henkilön kouluttaminen yhteiskoulutuksessa vuosittain. Tämän lisäksi järjestetään asiakaskohtaisesti räätälöityä tehokoulutusta. Kaikesta koulutuksesta vastaavat alan asiantuntijat, joilla on pitkä kokemus esim. taloushallinnosta.

Lue lisää NetBaronista