Sinksi Oy:n esittely

sekä henkilöstö

Sinksi Oy

Sinksi Oy on vuonna 2004 perustettu IT-alan yritys, jonka nykyiset toimitilat sijaitsevat Petäjävedellä. Yritys palkittiin Keski-Suomen yrittäjäjuhlilla Petäjäveden vuoden 2013 yrittäjäksi. Yritys on pystynyt kehittymään ja olemaan kehityksen kärjessä, ja välillä jopa menemään sen edelle. Sinksi Oy on myös aktiivinen tuomaan uutta teknologiaa asiakkaiden hyväksi. Lisäksi yritys on mukana maakunnallisissa atk-osaamista vaativissa selvityksissä.

 

Henkilöstö

 

Tapio Kokkonen

Tapio Kokkonen

Yrittäjä

Puh. 040 0585 417
tapio.kokkonen(at)gmail.com

Projektien hallinta ja Unikko -järjestelmän asiantuntija, toteuttanut ylläpito organisaation nykyisille asiakkaille. Toiminut lukuisissa yritysten tuotannonohjausprojekteissa projektipäällikkönä vastaten yritysten puolesta järjestelmien käyttöönotoista.

Arto Rintamäki

Arto Rintamäki

Yrittäjä

Puh. 040 849 2245
arto.rintamaki(at)gmail.com

Projektien hallinta ja Unikko -järjestelmän asiantuntija, on toiminut ohjelmoijana yli kolmekymmentä vuotta. Asiantuntijana Arto on mm. toteuttanut leipomoiden käyttämän Unikko tuotannonohjaus järjestelmän ja tuntee myös muut Unikko tuotteet.

Antti Mikola

Antti Mikola

Yrittäjä

Puh. 040 0565 898
antti.mikola(at)netikka.fi

Tulevaisuuden kokonaisuunnittelu ja hallinta.

Unikko-Soft Oy:n jälkeen Antti Mikola on toiminut oman yrityksensä puitteissa liikkeenjohdon konsulttina. Päätoimeksiantaja on ollut ELY-keskus ja siellä erilaiset kehittämisohjelmat. Antti on tällä hetkellä analyysi ja konsultointipalveluiden tuottaja. Konsultoinnin osalta sektori on tuottavuus ja talous.